If you want to pass Exin EX0-003 exam in first attempt, check out the EX0-003 exam question below and validate your preparation. If you need more EX0-003 exam questions follow the link at the bottom of article. You can even get an actual EX0-003 exam simulator (software) with lots of practice questions at Examschief.com . Do not under estimate the importance of practice questions. These practice exams reduces your chances of failure in actual Exin EX0-003 exam and saves you time and exam fees. Good Luck with Exin EX0-003 exam.

Question: 1

 

Which activity includes addressing the disadvantages of ‘doing nothing’ to those stakeholders that object to the programme?

 

A. Analyse stakeholders

B. Sum ma rise risks

C. Carry out a health check

D. Conduct a visioning workshop

 

Answer: D

 

Question: 2

 

Which of the following statements about the core elements of successful communications is true?

1. Stakeholder analysis is required

2. Audit trail is established

 

A. Only 1 is true

B. Only 2 is true

C. Both land 2are true

D. Neither 1 or 2 is true

 

Answer: A

 

Question: 3

 

Which is an assurance management technique?

 

A. Benefits management

B. Risk management

C. Business analysis

D. Gated review

 

Answer: D

 

Question: 4

 

Which is the MOST likely source of uncertainties whilst transitioning to new ways of working?

 

A. Project development

B. Programme level

C. Operational activities

D. Strategic development

 

Answer: C

 

Question: 5

 

Which is a governance area of focus for the Programme Manager in consultation with other stakeholders?

 

A. Providing support for governance assurance reviews

B. Initiating assurance reviews of programme viability

C. Providing business intelligence for Stakeholder Profiles

D. Designing the programm’s governance arrangements

 

Answer: D

 

Question: 6

 

Which is a responsibility of the Senior Responsible Owner?

 

A. Planning and designing the programme with other stakeholders

B. Assuring the integrity of benefits profiles

C. Providing leadership, direction and priorities throughout the programme

D. Ensuring business stability during transition

 

Answer: C

 

Question: 7

 

Which is represented in a summary risk profile?

 

A. Category of risk response

B. Impact of an issue

C. Likelihood of a risk

D. Cause of a risk

 

Answer: C

 

Question: 8

 

Which is NOT a purpose of a Blueprint?

 

A. Maintain the focus on delivering the new capability

B. Provide a clear statement of the end goal of the programme

C. Maintain the programme’s focus on delivering the required transformation

D. Describe the current organization

 

Answer: B

 

Question: 9

 

Which of the following statements about programme dependencies is true?

1. Internal dependencies include dependencies on strategic decisions

2. Internal dependencies are likely to be linked to the scope of a corporate portfolio

 

A. Only 1 is true

B. Only 2 is true

C. Both land 2are true

D. Neither 1 or 2 is true

 

Answer: D

 

Question: 10

 

What type of cost is associated with Supporting an operational unit until new working practices become part of business as usual?

 

A. Project

B. Business change and transition

C. Programme management

D. Capital

 

Answer: B

 

Question: 11

 

Which document is used to gain an understanding of how an outcome linked to one benefit affects a different benefit?

 

A. Blueprint

B. Benefits Map

C. Stakeholder Profiles

D. Benefits Management Strategy

 

Answer: B

Visit Our Site to Purchase the Full Set of Actual Exin EX0-003 Exam Questions With Answers.

http://www.examschief.com/EX0-003.html

Views: 25

Comment

You need to be a member of The Future of Education to add comments!

Join The Future of Education

A Learning Revolution Project

Education Quotes & Commentary

Twitter Feed

© 2018   Created by Steve Hargadon.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service