[Passed C9020-668] IBM C9020-668 real dumps download

There are many candidates preparing for C9020-668 IBM Storage Technical V1 exam recently, Here share some free real questions, all these questions are collected from real test, it can surely help you pass your IBM C9020-668 exam. You also can choose our IBM Storage bundles to save your cost.



Share some IBM Certified Specialist C9020-668 exam questions and answers below.
Questions 1.
A customer is considering the purchase of an XIV system and wants the standard warranty.
What is the standard hardware warranty for this purchase?
A. One year warranty with 9x5 same business day
B. Two year warranty with 9x5 next business day response
C. Five year warranty with 24x7 response (dependent upon machine type)
D. One or three year warranty with 24x7 response (dependent upon machine type)
Answer: D

Questions 2.
A customer is looking to leverage a multi-tier approach for its storage. The customer is concerned about the cost of high performance drives and correct sizing for future disk purchases. The IBM sales specialist suggests a DS8870 and Easy Tier to handle the different tiers.
Which tool should you use to help the customer purchase the best tier of disk for future disk purchases?
A. STAT Tool
B. Disk Magic
C. TCOnow! Tool
D. Capacity Magic
Answer: A

Questions 3.
A customer has experienced high drive failure and loss of data in its environment and is considering XIV to replace the existing storage.
Which XIV benefit should the technical specialist highlight to address this customer's concerns?
A. IBM Hyper-Scale
B. Distributed cache
C. Exceptional rebuild speed
D. IBM Advanced System Placement program
Answer: C

Questions 4.
A potential customer wants to implement a 65TB repository solution for its open systems environment. The customer's existing storage has 90TB available. Scalability with future clustering and replication is a very important requirement.
Which model meets the customer's requirements?
A. TS7740 VTL
B. TS7720 VTL
C. TS7650G ProtecTIER Gateway
D. TS7620 ProtecTIER Appliance Express
Answer: C

Questions 5.
A customer currently owns a Scalar LTO-5 SAS single drive autoloader. Planned future growth requires a tape library with capacity of four LTO-6 drives and 40 data cartridges.
Which IBM product meets the requirement while minimizing impact on the budget?
A. TS2900
B. TS3100
C. TS3200
D. TS3310
Answer: C

Questions 6.
A storage administrator needs to set storage alerts for the DS8000, IBM Spectrum Virtualize, and EMC DMX.
Which product enables this ability?
A. IBM Spectrum Scale
B. IBM Spectrum Control
C. IBM FlashSystem Software
D. IBM Storwize Family Software
Answer: B

Questions 7.
A customer needs to implement Easy Tier in its data center for better and faster performance.
Which IBM product should the technical specialist propose?
A. XIV
B. SONAS
C. DS8870
D. ProtecTIER TS7650G
Answer: C

Questions 8.
A customer wants to buy a new product for its data center and is looking for a system that can be a replacement for EMC storage.
What is an advantage of XIV?
A. Flash cache
B. Ease of management
C. Software priced by capacity
D. Fully automated software tiering
Answer: B

Questions 9.
A customer needs an enterprise storage system with grid architecture to make storage management easier.
Which storage system meets the customer's requirements?
A. N series
B. XIV System
C. FlashSystem 840
D. DS8870
Answer: B

Questions 10.
A customer has installed IBM Spectrum Control and its components.
Which IBM software product provides the core capabilities to manage the underlying hardware?
A. OpenStack
B. SmartCloud Orchestrator
C. Tivoli FlashCopy Manager
D. Tivoli Storage Productivity Center
Answer: D

All that you have to do is to go through our Passcert IBM C9020-668 real dumps download, and you will acquire this certificate for yourself. Are you one of them? Are you still worried about the exam and confused of the various IBM C9020-668 real dumps download? The Passcert is your right choice because we can provide you with the across-the-aboard IBM C9020-668 real dumps download, including questions and answer. All these IBM C9020-668 real dumps download will help you keep the knowledge in mind and master it.

Views: 30

Comment

You need to be a member of The Future of Education to add comments!

Join The Future of Education

A Learning Revolution Project

Education Quotes & Commentary

Twitter Feed

© 2018   Created by Steve Hargadon.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service