Real dumps for C9020-667 IBM New Workloads Sales V1

Passcert is a website which can give much convenience and meet the needs and achieve dreams for many people participating IT certification exams. We at Passcert are positive that our Real dumps for C9020-667 IBM New Workloads Sales V1 are one of the most cost-effective and comprehensive solutions for studying for your C9020-667 exam available in the industry. we are offering you the best possible prices and our Real dumps for C9020-667 IBM New Workloads Sales V1 can be studied instantly, saving you both time and money.


Passcert have the latest Real dumps for C9020-667 IBM New Workloads Sales V1. The industrious Passcert IT experts through their own expertise and experience continuously produce the latest Real dumps for C9020-667 IBM New Workloads Sales V1 to facilitate IT professionals to pass the IBM certification C9020-667 exam. The certification of IBM C9020-667 more and more valuable in the IT area and a lot people use the products of Passcert to pass IBM certification C9020-667 exam. Through so many feedbacks of these products, our Passcert products prove to be trusted.
Share some IBM Certified Specialist C9020-667 exam questions and answers below.
1.Which characteristic of a customer's server defines the storage device that could be attached?
A. Form factor
B. Clock speed
C. Memory size
D. Operating system
Answer: D

2.Which type of tape should an IBM sales specialist recommend to an enterprise customer?
A. 3480
B. DLT
C. LTO
D. SLC
Answer: C

3.What simplifies customer training requirements for storage management across multiple IBM enterprise offerings?
A. Redbooks
B. Storage GUIs
C. DS Storage Manager
D. Directed Maintenance Package
Answer: B

4.Which product will allow a customer to aggregate, monitor, and recommend optimization for existing storage?
A. SVC
B. ESS
C. IBM Spectrum Control
D. IBM Spectrum Virtualize
Answer: C

5.What is a customer with storage management constraints likely to inquire about?
A. IBM Spectrum Control
B. IBM Spectrum Protect
C. IBM Spectrum Archive
D. IBM Spectrum Accelerate
Answer: A

6.Compared to other enterprise storage systems, which product has made the most changes to be energy efficient?
A. V7000 with Unified
B. XIV with 16Gb FICON
C. V7000 with block only
D. DS8870 with DC-UPS
Answer: D

7.Which key metric drives a customer's disaster recovery strategy?
A. ROI
B. RTO
C. TCA
D. TCO
Answer: B

8.A mainframe customer wants to store petabytes of encrypted backups. The customer does not want to use physical tape any longer but does not wish to change any backup processes.
Which solution should the sales person propose to the customer?
A. TS7740
B. DS8000
C. ProtecTIER
D. XIV Hot Encryption
Answer: A

9.Which IBM product is applicable to a customer that has block storage sites in China, Japan, and Singapore, and needs to have them kept in sync for disaster recovery?
A. XIV
B. ESS
C. DS8000
D. IBM Spectrum Virtualize
Answer: C

10.A bank customer has two sites in Italy and France. One site uses IBM storage and the other uses a competitor.
Which IBM solution is required for block storage when unifying the sites for disaster recovery?
A. XIV
B. ESS
C. DS8000
D. IBM Spectrum Control
Answer: D


If you are still struggling to prepare for passing C9020-667 certification exam, at this moment Passcert can help you solve problem. Passcert can provide you Real dumps for C9020-667 IBM New Workloads Sales V1 with good quality to help you pass the exam, then you will become a good IBM C9020-667 certification member. If you have decided to upgrade yourself by passing IBM certification C9020-667 exam, then choosing Passcert is not wrong. Our Passcert Real dumps for C9020-667 IBM New Workloads Sales V1 promise you that you can pass your first time to participate in the IBM certification C9020-667 exam and get IBM C9020-667 certification to enhance and change yourself. As a main supplier for IT certification exam training.

Views: 26

Comment

You need to be a member of The Future of Education to add comments!

Join The Future of Education

A Learning Revolution Project

Education Quotes & Commentary

Twitter Feed

© 2018   Created by Steve Hargadon.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service